O nama

Fokusirani smo na pružanje vrhunske usluge našim klijentima

Unistil je kompanija sa tradicijom poslovanja koja traje već više od 15 godina. Još od samog početka, fokusirani smo na pružanje vrhunske usluge i kvaliteta našim klijentima.

Osnovna delatnost naše kompanije je uvoz, distribucija, prodaja i obrada pločastih materijala. Pored pločastih materijala, bavimo se i uvozom i prodajom okova za nameštaj, kant traka, alata i kompletnog asortimana repromaterijala i pratećih materijala za izradu nameštaja.

Konstantno ulažemo u najsavremeniju tehnologiju birajući najbolje proizvodjače industrijskih mašina. Našu težnju ka savršenoj obradi i kvalitetu prepoznaju brojni partneri iz sveta izrade nameštaja kao i krajnji korisnici.

Danas, Unistil broji više od 55 zaposlenih stručnjaka iz oblasti arhitekture, proizvodnje, montaže, finansija i transporta a više od 2000 proizvoda na lageru jasno oslikava potrebe krajnjeg korisnika.

icon

5000+

m² kompanijskog prostora

Idealan balans kvalitetne usluge i savremenih tehnologija!

Brendovi

Specijalno bismo izdvojili Shel, autentični Unistil brend, koji u ponudi ima žičane elemente, unutrašnjost za američke plakare, šarke i klizače izradjene po najvišim standardima kvaliteta. Potrebe kupaca su nam izuzetno važne. Želimo da na tržište pločastih materijala, okova i kant traka donesemo raznovrsnost i kvalitet i time izbor klijenata učinimo lakšim. Pogledajte širok spektar brendova koje možete naći u Unistil prodajnom objektu.

Istorijat kompanije

Unistil uzimanje mera
Unistil - o nama
Unistil proizvodna hala
Unistil - o nama 2
Unistil - o nama 4
pločasti materijali Unistil 2

Kao jednu od bitnih prednosti, izdvojili bismo pružanje kompletne usluge od ideje projekta, preko nabavke materijala i repromaterijala, do same izrade rešenja ili proizvoda. Na putu ka realizaciji, Unistil Vam nudi basplatno projektovanje ideje od strane našeg stručnog tima arhitekata. Kompetitivna prednost je i kompletna podrška malim prizvodjačima i manufakturama, velika veleprodajna i maloprodajna ponuda, kao i besplatna dostava na adresu kamionima različitih transportnih mogućnosti.

Sedište naše kompanije nalazi se u Nišu a fokus poslovanja ne zaustavlja se samo na regionu južne i jugoistočne Srbije. Pored domaćeg tržišta osvajamo i najzahtevnija evropska kao sto je švajcarsko, nemačko i francusko sa težnjom osvajanja ostatka Evrope.

Obrada pločastih materijala je naša specijalnost. Kako bismo prilikom izrade svakog komada ostali verni kvalitetu, opremili smo proizvodnu halu industrijskim mašinama marke Homag i Biesse. U hali od 1200 m2 i pod kontrolom budnog oka naših iskusnih radnika u proizvodnji, nastaju materijali spremni da odgovore najzahtevnijim kupcima.

ČLANOVI

Motivisan tim

Naš jedinstveni tim, sačinjen je od fokusiranih, strastvenih pojedinaca, čija saradnja obezbedjuje klijentima vrhunsku uslugu.
Upoznajte nas.