Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka kupovina na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.
Mesto isporuke naručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.
Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena kupcu sopstvenim dostavnim vozilom ili putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da kupca o tome obavesti u roku ne dužem od sedam dana.
Unistil garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.


Zamena proizvoda

Zamena proizvoda

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona (018) 4542-666 ili nam pošaljite email na adresu: info@unisti.rs. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da ga zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona (018) 4542-666.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni proizvod i Prodavac će Vas pozvati sa svim neophodnim informacijama. Zamena artikla se vrši u roku od 7 dana.

Poručeni proizvod, bez prethodnog kontakta i dogovora sa prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati u salonu Unistil.

Poručeni proizvod nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

Rok zamene proizvoda

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Ukoliko željeni proizvod nije na stanju, rok za zamenu se produžava u zavisnosti od dinamike uvoza i rokova prispeća.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene proizvoda za drugi.


Specifikacija narudžbine i saglasnost sa uslovima kupovine

2.5 Specifikacija narudžbine i saglasnost sa uslovima kupovine Nakon završenog procesa naručivanja, a neposredno pre iniciranja naplate narudžbine, Trgovac je u obavezi:

• da svakoj prihvaćenoj narudžbini dodeli jedinstveni identifikacioni broj (JIB). JIB narudžbine je potrebno da jednoznačno i precizno upari sa parametrima koji će biti naknadno dodeljeni u procesu plaćanja od strane Banke i to:

-TRANSACTION_ID
-AUTH_CODE

• da Korisniku jasno i nedvosmisleno predoči specifikaciju narudžbine, odnosno spisak naručene robe/usluga, naručene količine pojedinačnih roba/usluga sa pojedinačnom cenom i ukupnu cenu naručene robe/usluga, i

• da obezbedi eksplicitnu i nedvosmislenu saglasnost kupca da je upoznat sa (opštim) uslovima kupovine objavljenim na e-commerce prodajnom mestu.

Ukoliko se prodaja odvija putem interneta preporuka je da saglasnost bude realizovana u formi check box-a, a ukoliko se odvija putem kontakt centra preporuka je da saglasnost bude realizovana kroz pitanje i potvrdan odgovor kupca u formi audio zapisa. Trgovac je u obavezi da kupcu onemogući plaćanje ukoliko kupac nije dao saglasnost.


Opšti uslovi plaćanja

Zaštita privatnosti korisnika

U ime UNISTIL DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni UNISTIL DOO (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, UNISTIL DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije,
a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.