Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka kupovina na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.
Mesto isporuke naručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.
Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena kupcu sopstvenim dostavnim vozilom ili putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da kupca o tome obavesti u roku ne dužem od sedam dana.
Unistil garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.

2.1.1. Osnovni podaci o firmi

Naziv pravnog subjekta: Kompanija Unistil
Adresa: Bul. Cara Konstantina 3 18000 Niš, Srbija
Delatnost i šifra delatnosti: 1610 – rezanje i obrada drveta
Matični broj: 20465565

Poreski broj: 105815421
Web adresa: https://unistil.rs/
Kontakt telefon: +381 18 45 43 170
Kontakt e-mail: okov@unistil.rs

2.1.3. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

2.1.4. Kontakt podaci – korisnički servis

Za sve potrebne informacije u vezi sa narudžbinom ali i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine kontaktirajte naš korisnički servis: +381 18 45 43 170

2.1.5. Dostava robe i eventualna ograničenja

Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči jasan i detaljan opis načina dostave robe i eventualnih ograničenja, sa posebnim akcentom na rok dostave kupljene robe i način zaduživanja računa.

Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči izjavu o poznatim ograničenjima izvoza, carinskim propisima i bilo kojim drugim relevantnim zakonskim ili drugim odredbama koje mogu uticati na distribuciju i/ili prodaju robe kranjem korisniku.


Opšti uslovi plaćanja

2.1.7. Zaštita privatnosti korisnika

U ime kompanije Unistil obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni kompanije Unistil odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

2.1.8. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

2.1.9. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kompanija Unistil je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

2.1.10 Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu.


Zamena proizvoda

2.1.6. Politika reklamacija

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 18 45 43 170 ili nam pošaljite email na adresu: info@unisti.rs. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da ga zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona (018) 4542-666.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni proizvod i Prodavac će Vas pozvati sa svim neophodnim informacijama. Zamena artikla se vrši u roku od 7 dana.

Poručeni proizvod, bez prethodnog kontakta i dogovora sa prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati u salonu Unistil.

Poručeni proizvod nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Ukoliko željeni proizvod nije na stanju, rok za zamenu se produžava u zavisnosti od dinamike uvoza i rokova prispeća.

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene proizvoda za drugi.